Stiri Tech

Noile televizoare Samsung QLED 4K și 8K, precum și cele din seria Lifestyle, prezentate oficial în România

22 iul. 2020 2 min

Noile televizoare Samsung QLED 4K și 8K, precum și cele din seria Lifestyle, prezentate oficial în România

Reading Time: 2 minute

Noile televizoare Samsung din gama QLED 4K și 8K 2020, precum și din seria Lifestyle, disponibile pe piața din România, au fost prezentate oficial în cadrul unui eveniment online. 

Televizoarele QLED folosesc tehnologia Quantum Dot, un material semiconductor inovator care emite lumină în funcție de dimensiunea nano particulelor. Particulele Quantum Dot sunt unice prin capacitatea lor de a funcționa fără pierderi de calitate. Televizoarele QLED au o luminozitate ridicată, calibrată și se bucură de cea mai mare calitate a culorilor redate de un televizor.

QLED 8K

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition. Gama include modelele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

8K AI Upscaling analizează fiecare scenă a conținutului tău, de la culoare și textură, până la detalii privind lumina și contrastul. Atunci când calitatea conținutului nu este nativ 8K, AI Upscaling optimizează calitatea imaginii și o reproduce la nivel de 8K.

Imagine optimizată în orice mediu de iluminare

Senzorul de lumină detectează gradul de luminozitate ambientală și ajustează automat setările TV pentru a optimiza luminozitatea și contrastul conținutului redat, indiferent de fluctuațiile de lumină.

AVA: tehnologia inteligentă care reglează sunetul

Tehnologia AVA este creată astfel încât să detecteze sursele de zgomot exterior și să mărească în mod automat volumul sunetului din televizor.

QLED 4K

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni de la 43” (109cm) până la 85”. Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. 

Gama Lifestyle: The Serif și The Frame

Televizoarele din această gamă pot fi personalizate și transformate în opere de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

Diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: