Stiri Tech

Nokia G10, disponibil în România

27 mai 2021 < 1 min

Nokia G10, disponibil în România

Reading Time: < 1 minut

Nokia G10, terminalul care dispune de o durată de viață de până la trei zile a bateriei, cea mai extinsă de până acum pentru un smartphone al acestui brand, este acum disponibil în România la prețul de 629 de lei.

”Nokia G10 este un erou în segmentul nostru intermediar de terminale. De fapt, întreaga noastră serie nouă de smartphone-uri este o gură de aer proaspăt în portofoliul de terminale Nokia. Un terminal Nokia nu este un dispozitiv care necesită înlocuire frecventă, ci este un instrument de care poți beneficia la maximum în viața ta” spune Stephen Taylor, Chief Marketing Officer, HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane.

Principalele caracteristici

Cu bateria de 5050 mAh, noul smartphone va funcționa timp de trei zile cu o singură încărcare. Acest lucru este susținut de tehnologia AI care gestionează puterea terminalului, folosind-o doar acolo unde este necesar, și nu lasă aplicațiile neutilizate să consume din baterie.

Camera triplă de 13 MP în format circular dispune de lentile Macro și Depth, în timp ce camera frontală este de 8 M. Funcțiile sunt îmbunătățite de modurile de fotografiere susținute de AI, inclusiv modul de noapte și portret.

Ecranul Teardrop are o diagonală de 6,5 inci iar SO este Android 11. Pe partea hardware, modelul G10 se bazează pe un procesor octa-core, cu 3GB/4GB memorie RAM. Capacitatea internă de stocare este de 32/64GB, la care se adaugă cardul de memorie microSDXC.

Actualizări de securitate

Noul terminal Nokia vine cu trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări de software gratuite. De asemenea, poate fi deblocat cu o privire sau o atingere, datorită recunoașterii faciale și a senzorului de amprentă montat lateral care se asigură că terminalul este ușor de utilizat și securizat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: