Management Stiri

Nou CEO pentru Athénée Palace Hilton

8 mart. 2018 2 min

Nou CEO pentru Athénée Palace Hilton

Reading Time: 2 minute

Rainer Gieringer a venit la conducerea Athénée Palace Hilton București, în locul lui Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general al Hilton Baku.

Rainer Gieringer, noul CEO al hotelului Athénée Palace Hilton are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității. A petrecut cinci ani în Ungaria, în calitate de director general al Hilton Budapest City, unde a câștigat o serie de distincții internaționale în ospitalitate. De asemenea, în intervalul de timp petrecut acolo, Gieringer a primit din partea Hilton premiul „Liderul anului 2014 în Europa”. Înainte de Ungaria, Gieringer a petrecut patru ani în Turcia, ocupând funcția de manager de hotel la Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operațiuni pentru Hilton Ankara. Înainte de aceste poziții, managerul a condus departamente operaționale ale hotelurilor Hilton Mainz și Hiton Mersin.

Gieringer a revenit la București după 13 ani, în perioada 2003 – 2005, acesta ocupnd funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton.

Pe lângă managementul hotelurilor, Gieringer a acumulat expertiză de-a lungul timpului prin implicarea directă în cadrul unor proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia, sau deschiderea hotelului Hilton Sofia la începutul anilor 2000. Experiența vastă a lui Gieringer în domeniul ospitalității a început timpuriu, odată cu studiile sale desfășurate la  Hotelfachschule Villa Blanka, Școala de Management Hotelier din Austria.

„Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureștiului și să mă alătur unei echipe care își asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă clasă; împreună ne vom asigura că Athénée Palace Hilton continuă să le ofere oaspeților experiențe excepționale. În acest sens vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor și sălilor de conferință, adresându-ne atât oaspeților din afară cât și pieței locale”, a declarat Gieringer. „În plus, sunt încântat să mă întorc în București și să observ cum a crescut piața hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalității și să promovăm Bucureștiul către turiștii din întreaga lume“, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: