Management Stiri

Nouă linie de business pentru eJobs

18 feb. 2019 2 min

Nouă linie de business pentru eJobs

Reading Time: 2 minute

Portalul de recrutare online, eJobs a adăugat o nouă linie de business în portofoliu, după ce a adus în România prima Academie de Employer Branding, în calitate de partener oficial Universum.

eJobs a devenit partener oficial Universim, cea mai mare companie de employer branding, la nivel global și aduce în România prima Academie de Employer Branding, prin intermediul căreia specialiștii în resurse umane pot obține singura certificare internațională de experți în employer banding. Universum este singura organizație din lume care oferă certificări de expert în employer branding, contribuind, până în prezent la specializarea a peste 1.000 de profesioniști în recrutare.

„În ultimii doi-trei ani, în companiile din România a început să se simtă o nevoie acută de a crea un brand de angajator solid, care să atragă și să rețină talentele. Cu atât mai mult de când piața recrutării a devenit una a candidaților, în care ei dictează regulile jocului. Employer Brandingul din România, așa cum îl știm acum, s-a format mai degrabă ad-hoc, dintr-o nevoie imediată, însă se simte, astăzi mai mult decât oricând, nevoia unei organizări și pregătiri mai riguroase. Cu experți care să aibă expunere atât la teorie, cât și la practică, dar și la o bază internațională de know how și ghiduri de bune practici în domeniu. Academia de Employer Branding nu este doar o extensie de business pentru noi, ci un demers prin care vrem să contribuim la educarea și maturizarea industriei de HR din România”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Cursurile vor începe din această primăvară și se vor adresa tuturor specialiștilor în HR care vor să profeseze în domeniul Employer Brandingului. Cursanții vor avea acces la portofoliul de studii de caz și informații ale experților Universum, iar modulele de învățare vor fi susținute atât offline, cât și online. Specialiștii în HR care vor participa la această Academie vor primi la sfârșitul cursurilor o acreditare de Expert în Employer Branding, recunoscută la nivel mondial, ceva cu totul nou pentru piața muncii din România.

Foto – © Artur Szczybylo | Dreamstime.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: