BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Noutate pe piața evenimentelor: abonamentul de conferințe valabil până la finalul lui 2022

16 mai 2020 2 min

Noutate pe piața evenimentelor: abonamentul de conferințe valabil până la finalul lui 2022

Reading Time: 2 minute

Evensys, unul dintre cei mai vechi organizatori de evenimente din România, a lansat primul Abonament de Conferințe din România. Acesta propune comunității de marketing, comunicare și digital un pachet de trei conferințe la preț de una. Cei interesați pot plăti până la 1 septembrie un astfel de abonament și beneficiază apoi de acces la alegere la trei dintre conferințele pe care Evensys le va organiza până la finalul anului 2022. 

Pe site-ul dedicat Abonamentului Evensys sunt propuse în acest moment șase conferințe: Webstock, Digital Marketing Forum, PR Forum, Influencer Marketing Conference, Digital Divas și Visualfest. Evensys lasă deschisă lista de evenimente și oferă posibilitatea participanților să aleagă orice conferință, nouă sau veche, pe care o va organiza până la finalul anului 2022. 

Totodată, echipa Evensys pregătește mai multe formate de conferințe virtuale și caută noi idei pentru a asigura continuitatea întâlnirilor offline.

”După două luni de așteptare și de sperantă că ne vom revedea curând cu mii de oameni în sălile de conferință, ne-am dat seama că trebuie mai degrabă să ne pregătim pentru viitor, decât pentru lunile următoare. De aceea, am lansat o sursă de informații online, Romania, Back to Business, platforma de consultanță pro-bono Marketing for Good și emisiunea live online Back to Business Netcast. Acum ne gândim la viitor și lansăm un produs inedit și original prin care să ne asigurăm continuitatea activității după încheierea pandemiei”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys. 

”Conferințele virtuale sunt un vis frumos, dar un vis ce nu poate fi pus în practică ușor pe o piată neobișnuită cu evenimentele online și o piață cu un public dornic de socializare și interacțiune în public. Avem în plan, firește, câteva e-conferences, însă obiectul nostru de activitate principală rămâne organizarea conferințelor offline, care oferă mai multe avantaje celor care vor să afle lucruri noi sau să facă networking. Abonamentul nostru propune companiilor și agențiilor cel mai bun preț pentru o conferintă serioasă în București, organizată într-o locație deosebită și cu meniul unui hotel de 5 stele inclus. De 14 ani, Evensys se bucură de un bun renume și susținerea celor mai mari companii locale sau multinaționale, mai spune Cristian Manafu.

Evensys organizează conferințe de 14 ani și, în tot acest timp, a dezvoltat conferințe și seminarii proprii ce acoperă șase domenii de business: Marketing & Comunicare, Tehnologie & Social Media, Financiar & Investiții, Human Resources, Fleet Management și Facility Management. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: