Companii Lifestyle

Noutăți despre artiștii preferați, pe CokeStream

16 nov. 2016 3 min

Noutăți despre artiștii preferați, pe CokeStream

Reading Time: 3 minute

Te-ai întrebat vreodată cât timp ți-ar lua să asculți toate piesele din lume? Ca orice om obișnuit, probabil că nu, dar stai chill: am căutat noi pe Google pentru tine. Primele rezultate arată că dacă dai play chiar acum la toate piesele de pe net, cu puțin noroc, o să-ți termini playlistul undeva peste… woohoo, 1200 de ani. Și asta fără să luăm în calcul că la fiecare două minute, undeva pe glob, cineva compune o piesă underground și nou-nouță.

De un an încoace, Coca Cola adună cele mai cool insight-uri despre industria muzicală și descoperă sound-uri noi pe Coke-Stream.com. În fiecare zi sunt scrise articole despre cum și-au construit cariera cei mai populari artiști ai momentului. O călătorie behind the scenes la cele mai tari evenimente muzicale, unde poți afla despre cele mai funky trenduri de pe YouTube, de la Gangnam Style, Happy și twerking încoace. Până acum, Coke-Stream.com a strâns peste 480.000 de vizitatori unici și, pentru toate astea, în 2016 Coca Cola a câștigat premiul pentru Best Publishing Platform la Webstock! În total, au fost create peste 200 de articole și 70 de video-uri cu content original, alături de cei mai hot artiști și influenceri români. Feli, Jazzy Jo, Don Baxter, Alina Eremia, Mikey Hash, Noaptea Tarziu şi Coţofană (de la Poliţia Muzicii) sunt doar câțiva dintre cei care au fost invitați în vlog-ul dedicat- „Bobiceag și duba de artiști” – care a strâns peste 6.798.485 de minute de vizionare!

Pauză, pauză, pauză. Știi cine e Bobiceag, nu?

Bobi e un fel de verișor român al lui Sid Vicious, e toboșar în trupa the dAdA și a găsit sub un pod o dubiță hippie abandonată, care n-a mai fost pornită de la Woodstock. Coca-Cola am transformat-o în cea mai cool mașinuță din țară, cu care au fot plimbați prietenii din industrie și astă vară a fost și la Untold! Dacă vrei să afli cum a încercat s-o ducă pe Ruby în Thassos, cum a primit un Shurubel de ajutor sau coaching motivațional de la Pacha Man, intră pe coke-stream.com și descoperă în fiecare săptămână episoade cu content fresh! Sau, mai simplu, dă-i cu play mai jos:

dubacokestream_si_mikeyhashhttps://www.youtube.com/watch?v=K-bFdwXxTsk

https://www.youtube.com/watch?v=aBTgwuIPKJ8

Și, dacă nu simți deja primele furnicături și simptome de FOMO, îți mai zicem că episoadele lui Bobiceag au peste 4 milioane de view-uri pe canalul nostru de Youtube și peste 1 milion pe canale partenere… în 4 doar luni – ceea ce înseamnă că au ajuns la 80% din adolescenții care stau pe net în România! Clap, clap, bine, Bobiceag!

”În 2015, din dorința de a rămâne relevanți pentru tineri, am lansat prima platformă branded de content muzical din România. CokeStream și-a propus încă de la început să ofere știri și video-uri în exclusivitate cu și despre artiștii locali și internaționali și să fie în permanență aproape de tineri prin prezența la cele mai tari concerte și festivaluri din țară. Și pentru a diversifica și mai mult experiența CokeStream, anul acesta, am lansat primul serial web original marca Coca-Cola, producție 100% locală, „Bobiceag și duba de artiști”. Canalul de YouTube CokeStream este updatat o dată la 2 săptămâni cu noi interviuri pline de probe haioase la care sunt supuse vedetele iubite de tineri și cei mai în voga YouTuberi. Ce e tare la serial este că are în spate o poveste 100% autentică. BobiCeag nu este un personaj „creat” ci este for-real – la fel și duba, care chiar a fost recondiționată de la zero. Astăzi, Bobi ajunge cu duba sa la cele mai mari evenimente și iese în oraș cu super-artiști și influenceri ai momentului. Așa că, la următorul concert la care ajungi sunt șanse mari să îl întâlnești”, declară Andreea Drăgan, ‎Brand Manager Coca-Cola at The Coca-Cola Company.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: