CSR Stiri

Nu fug de viata, dar alearga pentru ea

8 iun. 2015 < 1 min

Nu fug de viata, dar alearga pentru ea

Reading Time: < 1 minut

KMG International a organizat a doua editie a evenimentului intern Rompetrol Run and Care, un cros caritabil ce vizeaza implicarea angajatilor In sustinerea unor cauze sociale. Peste 300 de angajati din diferite companii ale Grupului au parcurs alaturi de familie si partenerii de business distante de 5, 10 si 15 km, iar pentru fiecare km, Rompetrol a donat 3 USD. Sumele stranse vor  fi folosite pentru sustinerea activitatilor Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si a Asociatiei MagiCamp.

Angajatii din toate companiile Grupului se implica In actiuni de voluntariat In cadrul programelor propuse de companie sau In demersuri caritabile initiate de ei. In 2014, peste 1000 de angajati din cei 6000 implicati In activitatile operationale din Romania au contribuit la campanii de donare de sange, targuri caritabile, actiuni de acologizare a zonelor degradatem colecte de jucarii pentru copii defavorizati etc.

In urma evenimentului caritabil Rompetrol Run and Care, fondurile stranse pentru MagiCamp vor sustine taberele de vara In beneficiul copiilor si adolescentilor din Romania cu afectiuni oncologice, iar cele alocate Fundatiei Principesa Margareta vor sprijini programul Tinere Talente si concertele orchestrei.
Incepand cu 2009, de la lansarea platformei de responsabilitate sociala, Grupul KMG International a investit In Romania In proiecte de dezvoltare comunitara peste 8 milioane USD. Principalul program de granturi pentru comunitati, Impreuna pentru fiecare, are ca rezultate 101 de proiecte de protectia mediului si sanatate cu o valoare de 1.250.000 USD, In toate regiunile tarii, pentru beneficiul direct al 300.000 de persoane.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: