Stiri

Donald Trump și noua lui platformă de comunicare

5 mai 2021 < 1 min

Donald Trump și noua lui platformă de comunicare

Reading Time: < 1 minut

A fost interzis de Facebook, Twitter și YouTube, dar nu se lasă, Donald Trump a lansat o nouă platformă de comunicare: Save America.

„Va redefini complet jocul. Toată lumea aşteaptă să vadă ce face preşedintele Trump, dar va fi pe propria lui platformă. Toată lumea îl vrea şi va aduce milioane şi milioane de abonaţi pe această platformă”, a spus Jason Miller, consilierul fostului demnitar.

„Această nouă platformă va fi mare”, a spus el în luna martie.

Donald Trump, blocat de toate rețelele sociale

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost blocat definitiv pe reţelele sociale în urma atacului de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Cea mai grea lovitură a primit-o de la Twitter, care a fost în campanie şi cât a stat la Casa Albă, principalul instrument de comunicare al omului de afaceri din New York.

Platforma a şters contul @realDonaldTrump şi 88 de milioane de abonaţi ai acestuia.

Site-ul a fost construit de Campaign Nucleus, companie de servicii digitale creată de Brad Parscale, fost manager de campanie a lui Trump.

Vizitatorii paginii web pot aprecia postările şi le vor putea partaja pe conturile lor de Twitter şi Facebook, potrivit CNN.

Lansarea vine cu o zi înainte ca reprezentanții Facebook să ia o decizie cu privire la interdicția impusă fostului președinte american.

Practic, Facebook va decide dacă interdicția rămâne definitivă așa cum s-a întâmplat cu Twitter sau fostul lider va putea reveni la un moment dat pe rețeaua socială.

Photo 124897076 © Mohamed Ahmed Soliman | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: