Lifestyle Stiri

Numar record de calareti la Equestria

29 apr. 2015 < 1 min

Numar record de calareti la Equestria

Reading Time: < 1 minut

Prima etapa a Circuitului Salonul Calului, desfasurata in perioada 24-26 aprilie la Baza Hipica Equestria, a gazduit un numar record de concurenti, cu peste 185 de cai si 120 de jockey profesionisti si amatori, juniori si adulti. Cei peste 1000 de spectatori s-au putut bucura de trei probe de sarituri pentru ponei, organizate in premiera.

Evenimentul Salonul Calului a primit în 2014 titlul Inaltului Patronaj de catre Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei.

„Am deschis oficial programul competitional al clubului Equestria odata cu prima etapa a Circuitului Salonul Calului. Circuitul le ofera sportivilor un mare avantaj, acestia fiind stimulati sa participe si la etapele viitoare pentru a strange puncte in competitii. Un alt lucru care ne bucura este faptul ca jumatate din numarul de sportivi participanti au fost copii si adolescenti, ceea ce demonstreaza înca o data faptul ca pasiunea nu are varsta”, a declarat Ozana Moraru, Proprietara Bazei Hipice Equestria si Presedintele Clubului Equestria.

Cel mai mare eveniment ecvestru al anului, si-a incheiat prima etapa duminica, cu Trofeul Jockey Club, o proba de nivel B cu baraj la cronometru, castigata de Norbert Schumann, cu calul Cristala. Circuitul Salonul Calului, continua cu alte trei etape competitionale in perioada 5-7 iunie, 24-26 iulie si finala: 24-27 septembrie.

Valoarea premiilor pe intreg Circuitul Salonul Calului se ridica la 180.000 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: