BizRemote by certSIGN Business Lifestyle Stiri

Nunta în timpul pandemiei

23 mart. 2020 < 1 min

Nunta în timpul pandemiei

Reading Time: < 1 minut

Deși în perioada următoare nu se pot face nunți cu mai mult de 8 persoane prezente la eveniment și, cel mai probabil, multe dintre nunțile care ar fi urmat să aibă loc după Paște se vor amâna, târgurile de nunți nu-și suspendă  complet activitatea, ci se mută online.

Primul târg de nunți online lansat în România este Wedding Market. Acesta poate fi vizitat non stop și vă pune în contact cu furnizori de servicii de top de care aveți nevoie pentru orice tip de evenimente (de la artiști la furnizorii de decorațiuni sau mărturii, cei care se ocupă de cocktail bar & candy bar, servicii foto & video și până inclusiv la alegerea sălii propriu-zise).

Târgurile de evenimente online (aceste platforme-agregatoare de servicii destinate evenimentelor) nu sunt chiar o noutate, acestea câștigând tot mai mult teren în ultimii ani.  În Marea Britanie, începând din 2016, viitorii miri, părinții care doresc să organizeze botezul copilului lor ori cei care pur și simplu vor să-și organizeze propria aniversare (de naștere, de căsătorie etc.), au la dispoziție târguri de evenimente online, de unde pot opta pentru serviciile pe care le doresc în cadrul evenimentului lor. În cadrul acestora, o mulțime de ”expozanți” virtuali sunt la dispoziția celor aflați în căutare de servicii în orice moment, cu oferte inedite și răspunsuri la orice posibile întrebări.

Foto: © Mauro77photo | Dreamstime.com 

One Comment
  1. Cotea Razvan
    Sezonul de evenimente 2020 este compromis. Cred ca cei mai mulți viitori miri vor alege mutarea evenimentului în 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: