Marketing Stiri

O noua agentie de stiri

10/02/2016 < 1 min read

O noua agentie de stiri

Reading Time: < 1 minut

In a doua parte a lunii februarie se lanseaza o noua agentie de stiri. Agentia va fi condusa, in calitate de director general, de Cristian Dimitriu, fost director editorial al Mediafax Group, in perioada 2007 – 2011 si, in perioada 2007-2011, director general al Mediafax.

Echipa editoriala va fi coordonata de catre Dana Curcea in functia de director editorial, fost redactor-sef Mediafax, si Mona Hera, fost redactor-sef Mediafax in ultimul an, iar Orlando Nicoara se va ocupa de dezvoltarea agentiei.

Echipa editoriala News.ro este formata din jurnalisti cu experienta. Majoritatea membrilor echipei vin de la agentia Mediafax, alti jurnalisti fiind selectati de la institutii media importante din Romania.

Irinel Bucur, fost publisher Mediafax, este manager de proiect News.ro.

De dezvoltarea agentiei se va ocupa Orlando Nicoara, fost director general Mediafax Group.

Prin intermediul unui website dedicat – www.news.ro -, unde vor fi publicate materialele jurnalistice (stiri, reportaje, anchete, documentare, interviuri, exclusivitati etc.) grupate in fluxuri specializate: social, justitie, politic intern, economic, eveniment, politic extern, externe, entertainment, cultura-media, sport, agenda zilei.

Timp de o luna, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potentialii clienti.Ulterior, accesul la fluxurile de stiri se va face pe baza de abonament.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă