Marketing Stiri

O noua companie, parte a V+O

8 aug. 2014 2 min

O noua companie, parte a V+O

Reading Time: 2 minute
Catalin Zecheru Unlimited Production small
Catalin Zecheru, Unlimited Production

Grupul de comunicare V+O lanseaza o noua companie, Unlimited Production, specializata in furnizarea de solutii de productie personalizata.

Noua companie este condusa de Catalin Zecheru.

Catalin Zecheru are o experienta de peste noua ani in domeniul productiei publicitare, printre proiectele sale numarandu-se amenajarea de standuri expozitionale, campanii promotionale in magazine, productie de materiale pentru evenimente si caravane (Ciucas Oktoberfest, Serbarile Timisoreana, Drumul Mingii), conferinte de specialitate si campanii nationale de POSM-uri pe canale de comunicare ON si OFF trade. A lucrat pentru clienti mari din FMCG – producatori de bere, bauturi carbogazoase, dulciuri, cosmetice – din telecom si domeniul financiar-bancar.

Compania ofera servicii de creatie, design si productie pentru print publicitar, print de mari dimensiuni, papetarie personalizata, ambalaje, respectiv materiale pentru evenimente si productie audiovizuala integrala (de la concept, scenariu, productie pana la filmari si editare).

“Decizia raspunde solicitarilor in creștere venite din partea clientilor grupului, reprezentand in acelasi timp o abordare strategica a pietei de profil”, a declarat Lori Visa, director general al Grupului V+O.

“Intram pe piata cu un avantaj competitiv relevant: integrare pe verticala a unui portofoliu amplu de servicii, de tip one-stop-shop, pe toate segmentele: audiovizual, tipar, papetarie, materiale promotionale, POSM, productii speciale etc. Serviciile oferite de noi completeaza comunicarea 360 pentru ca intr-o lume multimedia, ai nevoie de continut audio-video de calitate, ai nevoie de suport pentru evenimente sau de materiale de prezentare excelente, care sa te diferentieze”, a declarat Catalin Zecheru, director general, Unlimited Production.

Unlimited Production va actiona independent in cadrul grupului V+O, deservind atat propriii clienti, dar si pe cei din portofoliul grupului.

Grupul V+O are un portofoliu de clienti, printre care se numara Bancpost, COSMOTE Romania, Germanos, Euroins Romania, Kanal D, Raffaello, Romtelecom, Studio Moderna, Tagor/Adora, Wizrom Group.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: