Creativitate Stiri

Anamaria Băjan la Content Creators Conference: Cele mai eficiente modele de prezentare digitală în lumea brandurilor

31 ian. 2021 < 1 min

Anamaria Băjan la Content Creators Conference: Cele mai eficiente modele de prezentare digitală în lumea brandurilor

Reading Time: < 1 minut

Mixul de marketing s-a modificat foarte mult în ultimii ani, iar din acest motiv crearea de conținut și creatorii de conținut au început să joace un rol foarte important în acest mix. Din acest motiv nu ne mai putem imagina acum lumea digitală fără creatorii de conținut.

Previziunile spun că acești creatori de conținut vor ajunge să ne schimbe viața, cel puțin persoanelor din marketing. Și pentru aceasta nici o industrie nu va mai putea fi imună la acest impact al marilor creatori de conținut.

Anamaria Băjan a împărtășit trei legi fundamentale pentru construirea unei relații Win-Win cu creatorii de conținut, în prezentarea de la Content Creators Conference.

Content Creators Conference este evenimentul unde afli cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: