Companii Stiri

O nouă bere în portofoliul URBB

24 iul. 2019 < 1 min

O nouă bere în portofoliul URBB

Reading Time: < 1 minut

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) lansează pe piața românească brandul de bere Bucur, o bere premium, inspirată din vechile rețete românești de bere.

Bucur – bere de bulevard este o bere de calitate, care păstrează raportul dintre tradiție și modernitate, fiind inspirată din vechile rețete românești de bere la care s-au adăugat inovații în ingrediente și tehnologie.

„Nu întâmplător am optat pentru Bucur – bere de bulevard. Bulevarul era, și este în continuare, acel loc unde se întâmplă toate lucrurile importante din viața urbei, locul unde se adună cele mai interesante personaje și se spun povești extraordinare, la un pahar de bere de calitate. Suntem fericiți să putem oferi consumatorilor noștri, pe langă numeroasele branduri internaționale consacrate, o bere romanească de legendă. Bucur – bere de bulevard este mai mult decât o legendă, este esența trăirii urbane, dinamice și cosmopolite în România. Mai mult, Bucur îmbină armonios ideea de renaștere cu bucuria și frumosul, atât de specifice poporului român”, spune Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Bucur este o bere blondă, care combină trei tipuri de hamei, ceea ce îi conferă o aromă florală distinctă și echilibrată, cu nunațe de mentă și pin verde. Gustul ușor amărui va satisface până și pe cei mai pretențioși consumatori.

Berea Bucur este disponibilă la draught, în locații HoReCa la nivel național.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: