fbpx
Companii Marketing Publicitate Stiri

Dr.Max intră pe piața locală cu peste 400 de farmacii2 min

11/02/2020 2 min read

Dr.Max intră pe piața locală cu peste 400 de farmacii2 min

Reading Time: 2 minute

Ogilvy România semnează campania lanțului farmaceutic Dr.Max, prezent pe piețele Europei Centrale și de Est, cu peste 400 de farmacii doar la nivel local.

Campania construită de Ogilvy se concentrează pe simplitate și emoție pentru a spune povestea din spatele brandului Dr.Max, aceea de a demonstra că este o farmacie pentru care oamenii contează și care îi ascultă cu adevărat.

“Brandul Dr.Max își dorește să contribuie la îmbunătățirea nivelului de sănătate, pornind de la ascultarea reală a nevoilor consumatorilor. Este o poveste simplă și tot simplu ne-am dorit să o spunem. Echipa Ogilvy ne-a oferit exact acest concept simplu, dar, în același timp puternic și cu sens pentru modelul nostru de business”, a declarat Monica Rădulescu, Marketing Director, A&D Pharma Group.

“Oamenii contează” este o companie integrată care include toate canalele de comunicare cu relevanță, de la spoturi TV și radio, componentă de PR & digital, dar și campanii de outdoor și indoor.  

Pornind de la spotul TV, campania centrează oamenii și așteptările pe care le au legate de o viață sănătoasă, iar nevoia de a fi ascultați reprezintă primul pas.

“Am avut pe masă toate elementele corecte: un brand profesionist cu o experiență semnificativă în industria sănătății și un client care a avut disponibilitatea de a asculta și a accepta un concept simplu, fără cosmetizări inutile. A ieșit rezultatul pe care ni l-am dorit: nu este deloc demodat să ne ascultăm unii pe ceilalți, să fim, pur și simplu, umani”, spune Adrian Diac, Creative Director, Ogilvy România.

Ogilvy România oferă pieței locale următoarele arii de expertiză: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence și servicii de strategie digitală. Portofoliul de clienţi pentru care Ogilvy România dezvoltă campanii de comunicare cuprinde companii precum: Philips, Lenovo, Dr. Oetker, Kimberly Clark, IBM, Montefarmaco, Bayer, Sanofi, Berlin – Chemie, Leroy Merlin, Globalworth, Dr.Max, OMV Petrom, Johnson & Johnson, Sonae Sierra sau Sodexo.

Foto: © Milan Surkala | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *