Lifestyle Stiri

O noua investitie pentru World Class Romania1 min

10/08/2015 1 min read

author:

O noua investitie pentru World Class Romania1 min

Reading Time: 1 minut

World Class Romania extinde reteaua de cluburi de fitness si deschide, in luna septembrie, un nou centru World Class, in cadrul complexului rezidential Asmita Gardens. Situat in zona Tineretului, noul club de fitness vine in urma unei investitii de peste un million de euro si reprezinta cel de-al 12-lea centru World Class din Bucuresti si al 15-lea din tara.

Cu o suprafata totala de peste 2.000 de metri patrati, World Class Asmita pune la dispozitia clientilor sala de sport, un studio dedicat antrenamentelor de grup si o sala moderna de cycling. De asemenea, centrul include o zona de spa cu jacuzzi, sauna si servicii masaj, precum si piscina.

Clientii World Class Asmita pot alege, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, dintre cele peste 50 de cursuri predate saptamanal de catre instructori certificati sau pot opta pentru ore de antrenament personal, alaturi de antrenori profesionisti. Ca in toate cluburile din retea, clientii se pot deconecta de stresul cotidian si revigora in cadrul programelor de group fitness LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume si partener exclusiv World Class.

Accesul in club se face de luni pana vineri intre orele 06:00-23:00, iar in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 08:00-21:00. Deschiderea World Class Asmita vine in urma preluarii clubului 168 Sport Station, aflat in complexul rezidential Asmita Gardens.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE