Marketing

O noua structura de management in reteaua Golin

iul. 27, 2016 2 min

O noua structura de management in reteaua Golin

Reading Time: 2 minute

Incepand cu 1 ianuarie 2017, reteaua globala de PR Golin, parte a Interpublic Group (IPG), va adopta un nou model de leadership. Astfel, de la un modelul traditional de management cu un singur CEO, Fred Cook, reteaua va fi condusa de o echipa formata din  trei persoane – Jonathan Hughes, Matt Neale si Gary Rudnick.

Jonathan Hughes_Matt Neale_Gary Rudnick
Jonathan Hughes, Matt Neale si Gary Rudnick

Fred Cook devine presedintele retelei Golin si isi va duce mai departe activitatile in calitate de director al Centrului pentru Relatii Publice Strategice al Scolii de Comunicare si Jurnalism USC Annenberg din SUA. In rolul de presedinte, Fred Cook va mentine relatiile cu clientii-cheie si va continua sa inspire oamenii din Golin si sa contribuie la consolidarea reputatiei retelei. De asemenea, Al Golin isi va pastra rolul de fondator, in timp ce Ellen Ryan Mardiks va fi si in acest nou context vicepresedinte al retelei.

Cei trei CEO, Jonathan Hughes, Matt Neale si Gary Rudnick, vor raporta lui Fred Cook si lui Frank Mergenthaler, CFO al IPG.

Ideea acestei schimbari de leadership isi are originea in lansarea modelului g4 din 2010, cand Golin si-a regandit complet modelul traditional de agentie de la o ierarhie de generalisti la comunitati de specialisti. Aceasta noua viziune despre leadership este CEO+. Modelul CEO+ permite acoperirea unei arii mult mai extinse decat cea pe care o poate acoperi o singura persoana, incluzand relatiile cu clientii, new business si implicarea angajatilor.

“Gary, Jon si Matt au colaborat in calitate de presedinti regionali in ultimii patru ani. Acum, din pozitia de CEO, vor maximiza impreuna punctele lor forte si expertiza individuala in intreaga retea, continuand sa-si consolideze relatia stransa”, afirma Fred Cook.

Jon Hughes va fi CEO+International si se va axa pe consolidarea prezentei agentiei la nivel mondial si pe coordonarea practicilor si parteneriatelor globale, pe langa responsabilitatile sale regionale din Asia.

Matt Neale va ocupa pozitia de CEO+Vision si va supraveghea noile produse, leadership-ul si reputatia agentiei, alaturi de responsabilitatile sale regionale din EMEA si New York.

Din rolul de CEO+Operations, Gary Rudnik va conduce operatiunile de business ale retelei ce tin de financiar, HR si managementul clientului, pastrandu-si si responsabilitatile regionale din America.

Golin este o retea cu 50 de birouri in intreaga lume si 60 de ani de experienta. Incepand din 2014, Golin a fost desemnata Agentia Internationala a Anului – PRWeek Global, Agentia Anului – PRmoment, Cea mai buna agentie pentru care sa lucrezi in Regatul Unit – PRWeek, Consultantul Anului in Regatul Unit si Cel mai bun loc in care sa lucrezi – The Holmes Report.

Golin Romania este afiliata la Golin Worldwide si este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane. Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) si Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic).

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: