BizRemote by certSIGN Stiri

O platformă centralizează nevoile spitalelor din țară

31 mart. 2020 < 1 min

O platformă centralizează nevoile spitalelor din țară

Reading Time: < 1 minut

Asociația Adrenallina Media a lansat platforma „The Future is Now”, care centralizează nevoile spitalelor din țară pentru lupta împotriva COVID-19

Pe www.thefutureisnow.ro, o platformă lansată de Asociația Adrenallina Media sunt centralizate toate nevoile de echipamente și aparatură ale fiecărui spital public din România, din toate județele, în speța COVID-19. Printre acestea se numără nevoia de materiale și echipamente, precum halite de unică folosință, combinezoane, măști FFP2 și FFP3, dezinfectant, mănuși, ventilatoare, filtre HEPA -filtre pentru ventilatoarele din secțiile de terapie intensivă.  

 Voluntarii Asociației sunt în legătură cu spitalele, la nivel național, și updatează în timp real volumele echipamentelor necesare. Astfel, oricine este interesat să doneze pentru un anumit spital – persoană fizică sau juridică – poate vedea exact, în timp real, ce nevoie concretă are instituția.

Traversăm un moment critic și urgența cea mai mare o reprezintă spitalele și medicii din prima linie. Este nevoie de fiecare dintre noi și vrem să facem un apel către toți cei care pot ajuta – cu bani, cu timp și expertiză. Așteptăm ONG-uri partenere, din anumite regiuni ale țării sau județe, alături de noi, ca să vedem cum anume putem fi complementari în a ajuta spitalele cu echipamente. Așa că cine vrea să ni se alăture ne poate contacta la adresa de email din platformă.”, spune Raluca Mihăilă, fondator al Asociație Adrenallina Media.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: