Marketing Stiri

Oana Bulexa, in juriul EMEA Sabre Awards

29 ian. 2015 < 1 min

Oana Bulexa, in juriul EMEA Sabre Awards

Reading Time: < 1 minut

Oana Bulexa a fost invitata sa faca parte din juriul international al editiei de anul acesta a EMEA Sabre Awards.

Este pentru a doua oara cand MSLGROUP The Practice are un membru in juriul EMEA Sabre Awards, dupa ce, in 2009, Gabriela Lungu a fost primul jurat din partea agentiei si totodata primul reprezentant al Romaniei.

Oana Bulexa este managing director al MSLGROUP The Practice si are  peste 13 ani de experienta in mass media si comunicare, dintre care ultimii 8 ani petrecuti in agentia pe care o conduce in prezent impreuna cu Monica Jitariuc. A fost coordonator de proiect pentru unele dintre cele mai premiate campanii realizate de agentie si are deja experienta de jurat in numeroase competitii locale si internationale, printre care Romanian PR Award, ADC*Ro Awards, Stevie Awards sau Eurobest International Festival of Creativity.

EMEA Sabre Awards a ajuns la a unsprezecea editie si atrage anual peste 2000 de inscrieri din 40 de tari. Inscrierile in competitie incheie pe 30 ianuarie, in aprilie urmeaza sa fie anuntati finalistii, iar in luna mai va avea loc ceremonia de premiere.

Anul acesta, juriul reuneste 34 de experti in comunicare si relatii publice de la companii si agentii precum Cohn & Wolfe, Weber Shandwick Benelux, Good Relations Group, Inter IKEA Group, Hill+Knowlton Strategies Norway, Telefonica, Turk Telekom Group, Lenovo EMEA, PwC, Burson-Marsteller i&e, McDonald’s UK, Kellogg’s, Volvo Cars, Jung Relations, PayPal, MSLGROUP Warsaw, Ketchum Publico, Edelman UK etc.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: