Stiri Tech

OLX lansează platforma imobiliară Storia

3 aug. 2016 < 1 min

OLX lansează platforma imobiliară Storia

Reading Time: < 1 minut

OLX România a lansat www.storia.ro, site de anunțuri dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Acesta face parte din soluția companiei pentru acest domeniu, în completarea categoriei OLX Imobiliare și a soluției CRM AtlaStock, care facilitează accesul pe ambele platforme.

Anunțurile din noul site, postate contra cost la prețul de 3,99 euro/anunț, au o calitate ridicată și oferă informații suplimentare față de cele prezentate pe OLX. Fiecare proprietate este însoțită de harta completă a zonei, ce conține și punctele de interes din imediata apropiere (spitale, farmacii, magazine, școli, locuri de joacă). Site-ul permite utilizatorilor să adauge un număr mai mare de fotografii, video-uri de prezentare și tururi virtuale ale proprietăților listate.

Storia are opt categorii principale – apartamente, case, camere de închiriat, terenuri, spații comerciale, depozite și hale, birouri, investiții. Site-ul include și o secțiune dedicată ansamblurilor rezidențiale.

OLX rămâne în continuare accesibil pentru vânzătorii privați, aceștia beneficiind de trei anunțuri gratuite la fiecare 30 zile. Profesioniștii din domeniu au acum mai multe opțiuni: anunțuri doar pe OLX la prețuri de la 0,95 euro/anunț. publicarea exclusiv pe Storia pentru 3,99 euro pentru fiecare anunț în parte, sau varianta integrată, care oferă acces la toate cele trei servicii (anunțuri pe OLX și Storia, respectiv gestionarea unitară a acestora din AtlaStock) cu preț de pornire de la 0,30 euro/anunț.

„În acest moment, pachetul comercial ce integrează toate cele trei servicii (OLX, platforma AtlaStock și Storia) este soluția premium pe care o oferim sectorului imobiliar. Mai mult, aceasta este recomandarea noastră către toți profesioniștii ce își doresc expunere dublă pentru anunțurile lor la un preț cât mai accesibil”, declară Sorin Bălan, Head of Real-Estate Naspers Classifieds România.

Secțiunea de imobiliare a OLX are 160.000 de anunțuri noi în fiecare lună și 400.000 de anunțuri active lunar, peste 20.000 de imobile fiind declarate ca fiind tranzacționate pe OLX în fiecare lună.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: