CEO Biz Exchange

Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania

18/04/2017 < 1 min read

Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania

Reading Time: < 1 minut

Omer Tetik este CEO al Băncii Transilvania (BT) de la mijlocul anului 2013. A devenit CEO-ul uneia dintre cele mai importante bănci din România la doar 40 de ani. Care este “rețeta”?Am avut șansa și onoarea de a lucra cu echipe excelente în organizații dinamice. Îmi plac provocările, învăț din propriile greșeli și din ale altora, sunt deschis față de oameni și față de idei noi, iar în același timp încerc să îmi țin nerabdarea sub control”, spunea Omer Tetik, într-un interviu acordat revistei Biz.

A coordonat preluarea Volksbank România și a știut să transforme problema creditelor în franci elvețieni a Volksbank într-un avantaj în fața competitorilor. Anul trecut, Banca Transilvania a urcat pe lucul 2 în topul băncilor din România, în funcție de active.

Deși este unul dintre cei mai tineri directori generali pe care îi au băncile din România, Omer Tetik are o experiență foarte vastă în domeniul bancar, de peste 20 ani. A ocupat poziții în domeniul bancar atât în România, cât și în Turcia și Rusia. Este absolvent al Faculty of Economics – Middle East Technical University, din Ankara și vorbește fluent patru limbi străine, inclusiv româna.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă