fbpx
Lifestyle

OMV și chef Samuel le Torriellec schimbă meniul to-go

08/08/2017

author:

OMV și chef Samuel le Torriellec schimbă meniul to-go

Mâncarea proaspăt preparată, chiar și atunci când ești pe fugă? Da, la OMV!

“Am găsit în OMV un partener de încredere. Trăim într-un ritm din ce în ce mai alert, și nu de multe ori, lăsăm mâncarea pe mai târziu sau mâncăm ce avem la îndemână. Ritmul pe repede înainte care ne descrie viața nu trebuie să se reflecte și asupra alegerilor noastre alimentare. De aceea, am îmbrățișat colaborarea cu OMV cu mare drag. Consider că mereu trebuie să avem grijă ce mâncăm și, OMV, prin toate stațiile sale, poate ajunge la cât mai mulți oameni, transformând în acest caz noțiunea de gustare pe fugă într-o gustare de calitate, din alimente proaspete, ce pot fi pregătite într-un timp foarte scurt.”

OMV a introdus in restaurantele VIVA, începând cu luna aprilie, 3 rețete noi de sandvișuri în colaborare cu chef Samuel le Torriellec. Cele trei rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele. Ideea de bază a acestui parteneriat a fost de a întări, și prin această acțiune, promisiunea brandului WE CARE MORE, răspunzând, în acest fel, nevoilor clienților săi.

Parteneriatul dintre OMV și chef Samuel le Torriellec continuă, iar din luna august va fi introdus, in restaurantele VIVA, un nou produs, Fresh Baguette. Cu o rețetă special concepută doar pentru OMV, noul produs aduce la un loc gustul unic al baghetei franțuzești cu o bază de brânză, smochine, ardei copt, gorgonzola și salată cu oțet balsamic. Fresh Baguette, vine ca un răspuns la nevoile clienților adaptat la temperaturile ridicate și nevoia de gusturi răcoritoare și fresh. Ca sugestie de prezentare, noul sandviș se vinde împreună cu fresh de portocale, la un preț promoțional.

Introducerea noilor rețete reprezintă încă un pas în dezvoltarea continuă a OMV în rolul de lider al pieței de retail de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor în mișcare. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE