Digital Stiri Tech

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition se vinde în Europa exclusiv pe Instagram

4 iun. 2021 2 min

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition se vinde în Europa exclusiv pe Instagram

Reading Time: 2 minute

Compania globală de tehnologie OnePlus a anunțat că OnePlus Watch Cobalt Limited Edition devine disponibil pentru consumatorii europeni prin primul program de vânzare exclusiv pe Instagram al companiei, începând cu 7 iunie.

Lansarea noului smartwatch începe din 7 iunie, când OnePlus va găzdui pe paginile sale locale de Instagram o competiție cu un cod de invitație.

Membrii comunității din Europa vor putea să participe la o serie de jocuri virtuale pentru a obține un cod pentru acest dispozitiv în ediție limitată.

Evenimentul va continua pe 17 iunie, când utilizatorii vor avea la dispoziție o oră pentru a găsi link-ul ascuns al site-ului, pe canalele de Instagram ale OnePlus. Acest link ascuns le va permite să cumpere OnePlus Watch Cobalt de pe OnePlus.com.

Mai multe detalii despre vânzarea exclusivă OnePlus Watch Cobalt Limited Edition vor fi disponibile pe canalul de Instagram OnePlus România.

OnePlus are o tradiție îndelungată a produselor în ediție limitată, începând cu OnePlus 3T. Noul smartwatch OnePlus reprezintă o extindere perfectă a acestei filozofii către segmentul wearable, prin combinarea unui design premium cu materiale care se găsesc de obicei doar la ceasurile de lux.

OnePlus Watch Cobalt Limited Edition are un cadru unic cu sticlă safir special tratată și un rating Mohs de nivelul 9, ceea ce se traduce printr-o luminozitate sporită și o rezistență superioară la zgârieturi.

Carcasa ceasului este realizată din aliaj de cobalt, un material hipoalergenic special, care este de două ori mai dur și mai rezistent la coroziune decât oțelul inoxidabil tradițional.

Această ediție limitată oferă aceeași experiență fluidă ca și OnePlus Watch, oferind o autonomie a bateriei de 14 zile, precum și încărcare rapidă, 110 tipuri de antrenament și rezistența la apă 5ATM+IP68.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: