Companii Stiri

Oportunitati de internship la PepsiCo Romania

11 mart. 2015 2 min

Oportunitati de internship la PepsiCo Romania

Reading Time: 2 minute

PepsiCo Romania a lansat cea de-a sasea editie a programului de internship “Butterfly Effect”. Acesta se desfasoara sub forma unui concurs la care studentii si masteranzii se pot inscrie pana la data de 29 aprilie. 

Tinerii interesati sa aplice pot accesa www.pepsicointernship.ro pentru a completa un scurt chestionar online si pentru a trimite CV-ul, alaturi de un eseu de maxim 1000 de cuvinte. Studentii selectati vor fi anuntati pe 12 mai 2015, prin intermediul site-ului.

Pe baza aplicatiilor, 20 de studenti vor fi selectati pentru sesiunea de internship din acest an, desfasurata in perioada mai – septembrie 2015.

Programul de internship “Butterfly Effect” este compus din trei faze ce isi propun sa atraga (BIG), sa dezvolte (BOOST), sa filtreze si sa recruteze (BORN) talente din randul studentilor.

Prima faza, BIG (Business Institute for future Graduates) va avea loc in perioada 18 – 29 mai la sediul din Bucuresti, pe teren si in fabricile companiei, fiind sustinuta de o o echipa interna de pregatire care va efectua sesiuni functionale de training pentru studentii selectati.

A doua faza, BOOST (Building Opportunities by Ongoing Sustaining Talent) este un internship de vara platit, ce va avea loc in perioada iunie – august. Acesta etapa va fi destinata unui numar de interni cu abilitati transfunctionale (cei alesi in urma primei faze, BIG), purtandu-i intr-o calatorie pe parcursul careia vor intelege activitatea companiei si vor fi expusi la diverse provocari. Internii vor fi angajati cu contract pe perioada determinata.

A treia faza, BORN (Building On Boarding for the Recruited Newcomers), se deruleaza incepand cu luna septembrie. Aceasta este etapa finala a programului, pe parcursul careia cei mai bun interni recrutati continua sa se familiarizeze cu organizatia, urmand un Program Structurat On-Boarding, cu sansa de a deveni angajati permanenti.

Pe 1 si 2 aprilie la Universitatea Politehnica din Bucuresti si la Academia de Studii Economice se vor organiza doua evenimente in cadrul carora studentii vor afla, de la profesionistii PepsiCo, mai multe informatii despre internship si companie.

In editiile anterioare ale programului “Butterfly Effect”, 100 de tineri au beneficiat de cursuri de formare in cadrul PepsiCo, iar 18 dintre acestia sunt in prezent angajati in companie, in diverse departamente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: