Stiri Tech

Orange Business Services lansează primul abonament 5G cu router inclus. Ce oferă clienților și la ce prețuri

26 mart. 2021 < 1 min

Orange Business Services lansează primul abonament 5G cu router inclus. Ce oferă clienților și la ce prețuri

Reading Time: < 1 minut

Orange Business Services a devenit primul operator din România care lansează o soluție Wi-Fi 5G la punct fix, ce oferă business-urilor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps. Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.â

Angajații și partenerii pot accesa, partaja și comunica în timp real informații la viteze 5G, chiar dacă nu lucrează în același spațiu fizic. În zonele în care tehnologia 5G nu este încă disponibilă echipa rămâne conectată la internet de mare viteză 4G de până la 355,6 Mbps, pentru a lucra rapid și eficient. 

Abonament și echipamente

Prețul standard al unui abonament Office Net 30 5G este 30 euro pe o perioadă contractuală de 12 luni, iar pentru 24 luni router-ul cu Wi-Fi 6 este inclus. Zona de utilizare geografică se setează automat la prima sesiune de date a utilizatorului, iar pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro. Companiile care au servicii convergente fix-mobil de la Orange Business Services pot beneficia de oferte speciale. Astfel, serviciile de internet mobil și fix vor fi pe aceeași factură, mai simplu de gestionat.

Pentru a se conecta la router-ul Wi-Fi 5G de la Orange Business Services, dispozitivele nu trebuie să fie compatibile 5G, acestea beneficiază automat de internetul de mare viteză.

Acoperire 5G

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă în Bucureşti, acoperit 100% 5G, și în alte 14 orașe: Bragadiru, Brașov, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal, Timișoara și Voluntari. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: