Business Stiri Tech

Orange Business Services lansează webinare B2B gratuite

26 oct. 2020 < 1 min

Orange Business Services lansează webinare B2B gratuite

Reading Time: < 1 minut

Orange Business Services, divizia de business a Orange, lansează o serie de webinare B2B susținute de experții companiei, ce își propun să ajute business-urile să facă față contextului de afaceri actual și provocărilor tehnologice aduse de criza sanitară. Evenimentele din această toamnă vor avea loc în perioada  29 octombrie – 16 noiembrie și vor aborda pe larg subiecte din zona cloud computing, securitate cibernetică și RPA (Robotic process automation).

Susținute de către specialiști și parteneri Orange, webinarele vor explora inclusiv tendințele tehnologice, perspectivele pieței, soluțiile și serviciile care vor permite managerilor sa mențină reziliența afacerilor pe parcursul crizei COVID-19, dar și după încheierea acesteia.

“Pentru a genera o schimbare și a aduce rezultate pozitive business-ului, o tehnologie trebuie folosită într-un mod eficient și implementată în contextul cultural, economic și tehnic al fiecărei companii ori instituții. De aceea, este important ca o companie să poată lua o decizie informată în ceea ce privește pașii de implementare și, mai apoi, de utilizare de către angajați. Astăzi, prin webinarele pe care le lansăm, facem un nou pas pentru a veni în sprijinul publicului interesat, și implicit al clienților noștri, cu informații despre tehnologii precum cloud, securitate cibernetică sau RPA, dar și despre tendințe ale pieței de business”, a declarat Florin Popa, Director business to business Orange România.

Evenimentele sunt destinate atât reprezentanților companiilor, cât și tuturor persoanelor interesate de tehnologiile abordate și pot fi accesate gratuit, prin înscriere în pagina dedicată.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: