Stiri Tech

Orange România, prima filială din grupul francez care oferă servicii 5G

05/11/2019 2 min read

Orange România, prima filială din grupul francez care oferă servicii 5G

Reading Time: 2 minute

Orange România a lansat azi servicii 5G, primele orașe unde este disponibilă noua tehnologie fiind București, Cluj și Iași. Serviciul 5G de la Orange oferă în prezent viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps.Prin această lansare, clienţii Orange România devin primii din cadrul grupului Orange care beneficiază de tehnologia 5G.

„Am ales România pentru că este un fel de Sillicon Valley în Europa Centrală și de Est, cu un sector IT&C care reprezintă aproape 6% din PIB-ul țării și pentru că avem spectru radio dublu decât competitorii noștri”, a declarat directorul general adjunct al grupului francez Orange, Ramon Fernandez, prezent la eveniment.

Noua ofertă cuprinde trafic de internet nelimitat, 9.33 GB în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE. La acestea se adaugă acces la conţinut de calitate prin serviciul de muzică Deezer şi pachetul de TV mobil Family HD Go, întreg pachetul fiind disponibil pentru 25 de euro pe lună. În plus, smartphone-ul Samsung Galaxy S10 5G, primul terminal 5G al producătorului coreean lansat în România, este disponibil exclusiv la Orange, în rate lunare de 47 euro.

Mai multe echipamente, un singur număr de telefon

În acelaşi pachet, clienţii pot beneficia gratuit de serviciul Number Share, pe care Orange îl lansează în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE, a arătat Yves Martin (foto), Chief Marketing Officer Orange România, în cadrul conferinței de presă. Serviciul Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi. Prin intermediul acestora, clienţii pot accesa agenda de contacte, pot iniţia şi primi apeluri sau pot folosi datele mobile direct de pe ceas, total independent de smartphone. Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă