fbpx
Finanțe Stiri

75 mil. euro pentru locuri noi de munca

24/12/2015

author:

75 mil. euro pentru locuri noi de munca

Banca Transilvania a primit un imprumut de 75 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii (BEI) pentru finantarea proiectelor din domeniul industriei, serviciilor, agriculturii si infrastructurii promovate de IMM-uri, societati cu capitalizare bursiera medie si institutii publice din Romania.

Este cea de-a doua transa dintr-un imprumut de 150 de milioane euro, prima fiind primita de Banca Transilvania in octombrie 2014.

Prin acest parteneriat, BEI si Banca Transilvania incurajeaza companiile romanesti sa demareze investitii, sa ia in considerare posibilitatile de dezvoltare a activitatilor lor si sa creeze noi locuri de munca prin finantare flexibila pe termen lung.

Imprumutul sprijina angajarea tinerilor, o prioritate fundamentala a Bancii Europene de Investitii, in cadrul programului BEI “Competente si locuri de munca – Investitii pentru tineret”.

BEI, in colaborare cu Banca Transilvania, ofera stimulente suplimentare companiilor beneficiare care angajeaza tineri, asigurand oportunitati de training sau posibilitati de cooperare cu diverse colegii, scoli sau universitati, in vederea extinderii perspectivelor profesionale ale tinerilor.

Foto: Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE