Companii Tech

Orange se muta in casa noua (Galerie foto)

23 ian. 2015 < 1 min

Orange se muta in casa noua (Galerie foto)

Reading Time: < 1 minut

Operatorul telecom Orange Romania s-a  mutat la inceputul acestui an intr-o noua cladire de birouri, situata in zona Aurel Vlaicu. Nu mai putin de 1.630 de angajati ai companiei vor lucra in cladirea eco-friendly Orange Skanska. Acestia au lucrat pana la finele anului trecut in alte patru cladiri din Bucuresti – trei in Iride si una pe Louis Pasteur.

Noul sediu Orange are 13.700 de metri patrati si va duce la o economie de 8% fata de sediile vechi, in primul rand pe fondul unui consum mai mic de energie electrica. Birourile celor 1.630 de angajati sunt dotate cu 800 de plante si cu acvarii cu 1.500 de pesti.

Primele discutii cu dezvoltatorul suedez al cladirii au avut loc in octombrie 2013, iar un an mai tarziu prima echipa Orange se muta in acest sediu. Orange Skanska pune accentul pe protejarea mediului inconjurator, facandu-se astfel eforturi pentru reciclarea eficienta a hartiei, un consum redus de energie si un sistem de reciclare a apelor uzate. De asemenea, oficialii Orange iau in calcul implementarea unor sisteme de incarcare pentru masinile electrice, in timp ce biciclistii au propriile parcari, vestiare si dusuri.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: