Finanțe Stiri

Pachet de vacanta: polita CASCO aduce o asigurare de calatorie2 min

16/06/2015 2 min read

author:

Pachet de vacanta: polita CASCO aduce o asigurare de calatorie2 min

Reading Time: 2 minute

Anca_BabaneataCEOGothaer_Asigurari_ReasigurariGothaer deruleaza o campanie de fidelizare a clientilor prin intermediul careia orice asigurat care detine o polita CASCO in vigoare primeste gratuit o asigurare medicala de calatorie in strainatate: GoTRAVEL de la Gothaer.

“Pe langa atentia acordata serviciilor la daune, dorim sa le multumim clientilor nostri pentru ca ne-au ales, pentru increderea lor in produsele si serviciile noastre. Campania pe care o lansam se adreseaza atat clientilor existenti din portofoliul nostru, cat si celor care ne vor fi clienti in cadrul asigurarii facultative CASCO. Iar pentru ca ne aflam in plin sezon de vacante, dorim sa le oferim clientilor nostri inca un motiv de relaxare: o polita de asigurare GoTRAVEL”, declara Anca Babaneata (foto), CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari.

Clientii persoane fizice care detin o polita in vigoare CASCO, incheiata la Gothaer (direct in sediile Gothaer sau prin intermediari), cat si cei care decid sa contracteze o asemenea asigurare in perioada campaniei, primesc automat si gratuit o asigurare GoTRAVEL de la Gothaer – de care pot beneficia in perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

Polita asigura o perioada de 14 zile consecutive, oricand in perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015, fara avizare prealabila inaintea plecarii in calatorie in strainatate, iar ca teritoriu acopera Europa si Turcia. Suma asigurata este de 10.000 euro/persoana.
Totodata, pot fi incheiate in conditii avantajoase asigurari medicale de calatorie si pentru ceilalti membri ai familiei acestora, poate fi majorata suma asigurata sau poate fi extinsa acoperirea asigurarii si pentru riscul de pierdere/ furt al bagajelor si pentru sporturile de agrement.

Pe langa serviciile acordate in cazul producerii unui eveniment asigurat (dauna), asigurarea CASCO Masina Mea de la Gothaer (pentru masini cu o vechime de pana in 7 ani sau cu o suma asigurata peste 8.000 Euro) acopera mai multe riscuri: roti, avarii, furt, vandalism, apa la motor, circulatia in afara drumurilor publice, asistenta rutiera de urgenta, accidente persoane aflate in autovehicul, actiunea animalelor salbatice (inclusiv a rozatoarelor), suprafete vitrate, pagube produse in timpul descarcerarii, despagubire in caz de Regres RCA.
Asigurarea GoCASCO este un produs ce se achizitioneaza obligatoriu cu fransiza si se adreseaza persoanelor fizice, cu autoturisme cu o vechime intre 7-15 ani si o suma asigurata sub 8.000 Euro. Asigurarea GoCASCO acopera urmatoarele riscuri: avarii, vandalism, furt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE