fbpx
CSR Stiri

Debarcaderul Verde invadează oraşul

02/08/2017

author:

Debarcaderul Verde invadează oraşul

Răul Dâmboviţa, ce traversează Capitala, are acum un nou loc neconvenţional de socializare, parte a unui proiect special al brandului de cidru Strongbow, construit special pe Cheiul Dâmboviţei, în zona Bibliotecii Naţionale.
La finalul săptămânii trecute, Strongbow împreună cu partenerii săi, Dâmboviţa Smart River, au dezvăluit publicului un nou loc neconvenţional de socializare: Debarcaderul Verde, o instalaţie înverzită în mod natural care constă într-un debarcader umbros, un ponton plutitor verde, o mini livada de meri plutitori şi o insulă din plante naturale.
#DebarcaderulVerde devine astfel un spaţiu alternativ în care bucureştenii pot viziona concerte pe malul apei, pot participa la seri de filme, se pot plimba cu barca pe Dâmboviţa sau pur şi simplu îşi pot da întâlniri cu prietenii.
Programul de activităţi #debarcaderulverde va fi comunicat pe evenimentul de pe facebook, iar . accesul este liber în cadrul acţiunilor menţionate mai sus.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE