fbpx
Business Companii Stiri Tech

Pachete de servicii gratuite de la Orange pentru IMM-uri1 min

23/03/2020 < 1 min read

author:

Pachete de servicii gratuite de la Orange pentru IMM-uri1 min

Reading Time: < 1 minut

Actuala criză de sănătate afectează în egală măsură companiile, fie că vorbim despre IMM-uri sau corporații, care sunt obligate să regândească modul în care fac business pentru a se adapta noii realităţi din piaţă.

În aceste condiții, Orange România a anunțat că va  oferi un bonus de internet de 50GB tuturor clienţilor B2B. Companiile mici și mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienţii noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluţii format din Business One Voice şi Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Prin Orange Business Services cea mai importantă contribuție la susținerea companiilor este asigurarea conectivității neîntrerupte şi a continuităţii afacerilor acestora. Acest lucru este posibil prin soluţii (servicii mobile, servicii de voce fixă, rețele de conectivitate fixă, soluții complexe de management de rețea, securitate cibernetică și data center) pentru industriile de retail alimentar, farmaceutic, distribuție și pentru companiile de utilități publice. În aceste condiții deosebite, nevoile esențiale ale afacerilor sunt îndeplinite prin redimensionarea resurselor de telecomunicații, creșterea capacităților de trafic existente, cât și prin instalarea unor noi echipamente mobile și punerea la dispoziție a soluțiilor de muncă de la distanță.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *