fbpx
Companii Lifestyle Stiri

Paralela 45 s-a extins cu o noua franciza1 min

21/06/2016 < 1 min read

author:

Paralela 45 s-a extins cu o noua franciza1 min

Reading Time: < 1 minut

Tour-operatorul Paralela 45 s-a extins cu o noua franciza – Paralela 45 Academiei. ,,Indrazneste sa te aventurezi – Be like a wolf traveler!” este sloganul agentiei Wolf Traveler care, incepand cu 1 aprilie 2016, este in parteneriat cu Paralela 45.

Agentia Wolf Traveler a fost infiintata in decembrie 2013 si pana in luna martie s-a aflat sub franciza unei alte agentii, arata Paralela 45, intr-un comunicat de presa. 

,,Ne dorim sa fim, in primul rand, consilieri de calatorii pentru turistii care ne aleg, oferindu-le suportul, cunostintele, experienta si pasiunea noastra. Calatoria sau vacanta trebuie sa fie doar un prilej de relaxare si o experienta frumoasa alaturi de familie, prieteni sau persoane apropiate, fara griji sau cheltuieli neplanificate”, a declarat Adrian Lazar, directorul agentiei Paralela 45 Academiei.

Obiectivul general al tour-operatorului Paralela 45 Academiei este de a dezvolta si oferi servicii turistice personalizate, la cel mai bun raport calitate-pret. Agentia ofera consultanta de specialitate si asistenta permanenta in planificarea calatoriilor pentru chartere, cicuite si turism individual, intern si extern. Mai multe detalii pe: www.paralela45academiei.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *