Management Stiri

O afacere cu impact

4 iul. 2016 1 min

O afacere cu impact

Reading Time: 1 minut

Impact Hub Bucharest, organizatie fondata in urma cu patru ani a inregistrat in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu peste 100%.

Impact Hub Bucharest, prima organizatie din Romania care a introdus conceptul de spatiu colaborativ pentru antreprenori si freelanceri a inregistrat, in 2015, o cifra de afaceri de peste 850.000 de euro, in crestere cu 100% fata de anul precedent.

Impact Hub Bucharest a fost fondat in anul 2012 de Vlad Craioveanu si Alexandra Pode si are drept misiune sustinerea initiativelor antreprenoriale cu impact pozitiv pentru societate, dezvoltand o platforma de comunicare si colaborare intre diferite sectoare. Pe langa spatiul colaborativ de lucru care a gazduit pana in prezent peste 800 de membri si evenimente speciale dedicate acestora, organizatia a initiat si a dezvoltat o serie de programe de incubare si accelerare a startupurilor, sesiuni de mentorat si evenimente pe diferite teme de interes.

“Impact Hub Bucharest a crescut constant in fiecare an si asta demonstreaza faptul ca in Romania exista un potential foarte mare pe zona de antreprenoriat. Am cunoscut oameni ambitiosi, creativi, cu o energie pozitiva, care sunt dispusi sa lupte pentru succesul lor si care vor sa contribuie la un viitor mai bun. Calitatea initiativelor antreprenoriale creste de la an la an si asta ne incurajeaza sa dezvoltam noi elemente in jurul conceptului initial, unul dintre pasii cei mai vizibili fiind deschiderea, in martie 2016, a unui nou spatiu in Cluj-Napoca”, spune Vlad Craioveanu, co-fondator Impact Hub Bucharest.

Vlad-Craioveanu_Impact Hub Bucharest

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: