Business Stiri Tech

Parteneriat global UiPath-Ingram Micro. Care este impactul asupra soluțiilor RPA

5 mai 2021 2 min

Parteneriat global UiPath-Ingram Micro. Care este impactul asupra soluțiilor RPA

Reading Time: 2 minute

Ingram Micro, unul dintre cei mai mari distribuitori IT din lume, a perfectat un parteneriat global cu UiPath, lider în domeniul software-ului de automatizare a întreprinderilor și un inovator în domeniul tehnologiei de automatizare robotică a proceselor (RPA). Ingram Micro Distribution, subsidiara din România a Ingram Micro, este distribuitor unic al soluțiilor UiPath în țara noastră și principalul vector prin intermediul căruia furnizorii de produse de pe piața IT din România se pot bucura de beneficiile puse la dispoziție de UiPath.

RPA permite organizațiilor din era transformării digitale (DX) să crească eficiența, acuratețea operațiunilor și conformitatea cu reglementările prin automatizarea sarcinilor repetitive și banale care consumă timp. În plus, roboții software lucrează pentru a stabili o automatizare end-to-end în întreaga organizație, reducând în același timp costurile. Ingram Micro a început să ofere soluții AI și RPA în urmă cu câțiva ani și și-a extins portofoliul cu soluții avansate în acest domeniu, care au avut o creștere rapidă pe piață.

Centre de Excelență

Relația de business dintre Ingram Micro și UiPath a început în 2021 și s-a extins rapid din America de Nord în America Latină și acum în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific. Ingram Micro are dedicate regional, local și global echipe de experți UiPath care ajută partenerii pe tot parcursul ciclului de vânzări, oferind inclusiv servicii pentru identificarea oportunităților, servicii de consultanță, servicii de licențiere și training-uri. Cu ajutorul Centrelor de Excelență ale Ingram Micro, partenerii care vând UiPath beneficiază de resurse globale concepute pentru a răspunde cerințelor variate ale piețelor IT din întreaga lume.

Automatizarea robotică a proceselor este o componentă importantă în cadrul planului de transformare digitală a oricărei companii și un bun punct de vânzare pentru partenerii noștri,”, a declarat Sabine Howest, Vicepreședinte al diviziei Global Partner Engagement & IoT, Ingram Micro Inc. „Utilizarea AI pentru a automatiza procesele repetabile, bazate pe reguli, este o practică de care pot beneficia companiile de toate dimensiunile și o oportunitate de creștere pe care suntem gata să o impulsionăm cu UiPath prin intermediul diviziei noastre, Advanced Solutions.

Suită completă de funcționalități RPA

UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția de vârf Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de funcționalități care permit fiecărei organizații să extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

UiPath ajută organizațiile să dezvolte servicii noi sau să-și conecteze sistemele existente la tehnologiile digitale bazate pe roboți pentru creșterea vitezei, eficienței și pentru transformarea serviciilor. Automatizarea întreprinderilor este un domeniu care nu ar trebui ignorat de către parteneri, deoarece are puterea de a îmbunătăți experiența oferită clienților”, spune Thomas Hansen, Chief Revenue Officer, UiPath.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: