Business Companii Stiri Tech

Parteneriat între Druid și certSIGN pentru semnătura electronică ale chatboților

28/04/2020 < 1 min read

Parteneriat între Druid și certSIGN pentru semnătura electronică ale chatboților

Reading Time: < 1 minut

Druid, companie românească specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi, a realizat un parteneriat tehnologic cu certSIGN, cea mai mare autoritate de certificare din România, pentru a diversifica cunostințele de semnătură electronică ale chatboților.

„Chatboţii Druid sunt alimentaţi nu doar de fluxuri conversaţionale predefinite pe industrii, roluri sau procese de business, dar şi de tehnologiile necesare creşterii productivităţii şi experienţei digitale a organizaţiilor de tip Enterprise” declară Daniel Bălaceanu, Head of Product Management, Druid.

Prin acest parteneriat, conversaţiile purtate prin intermediul chatboţilor Druid vor fi securizate la un nivel superior, semnăturile electronice fiind create cu soluția Paperless a certSIGN, care este certificată la nivelul Uniunii Europene ca fiind dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (QSCD).

„Împreună cu soluțiile pentru semnătură electronică, certSIGN aduce în acest parteneriat expertiza sa în procesele de digitalizare din zona bancară, retail, cea a utilităților sau a resurselor umane precum și posibilitatea de a oferi suport tehnic local, inclusiv on site. Se asigură astfel integrarea rapidă a chatboților cu funcționalități de semnătură electronică în sistemele clienților”, a precizat Aurel Meiroșu, Business Development Manager certSIGN.

Parteneriatul își propune dezvoltarea unui conector cu tehnologia certSIGN, astfel încât organizaţiile care doresc adoptarea de asistenţi virtuali cu abilităţi de semnătură electronică oferite de către certSIGN, să aibă acces rapid la o soluţie testată şi configurată de cei doi producători. Prin integrarea cu certSIGN, toţi asistenţii virtuali Druid capătă abilităţi de transmitere securizată a informaţiilor, precum şi de semnătură electronică, inclusiv semnătură calificată, a documentelor oferită de către certSIGN. Documentele digitale sunt ulterior arhivate electronic, purtând mărci temporale, respectând pe deplin atât legislaţia românească, cât şi legislaţia Europeană în vigoare.

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă