Business Companii Stiri Tech

Parteneriat Modex – UiPath pentru securizarea roboților software

19 mai 2020 < 1 min

Parteneriat Modex – UiPath pentru securizarea roboților software

Reading Time: < 1 minut

Modex a început o colaborare cu UiPath pentru a spori trasabilitatea operațiunilor care implică roboți software și pentru a consolida procesele de management a datelor prin facilitarea imutabilității log-urilor de activitate.

Prin intermediul acestui parteneriat global, Modex Blockchain Database (BCDB) a fost integrat cu UiPath Orchestrator folosind o serie de conectori, pentru a spori trasabilitatea și a sprijini procesele de auditare a datelor manipulate de roboții software. Modex  îmbunătățește securitatea datelor colectate și manipulate. Odată ce datele trec prin soluția Modex, beneficiarii UiPath Orchetrator obțin garanția că informațiile lor nu vor fi modificate ilicit. 

Pe lângă imutabilitate, integrarea Modex BCDB cu UiPath Orchestrator va eficientiza securitatea canalului de acces la log-uri prin introducerea unor politici bazate pe permisiuni, precum și prin metode de criptare avansată. Folosind tehnologia blockchain, Modex Blockchain Database oferă alternativă potrivită pentru garantarea securității și protecției datelor împotriva efectelor de tip ransomware. Integritatea și trasabilitatea datelor sunt două beneficii majore generate de soluția Modex BCDB care pot duce la soluționarea eficientă în cazul unor eventuale litigii. 

“Ne așteptăm ca de această integrare să beneficieze clienții noștri comuni din mai multe sectoare cum ar fi cel bancar, domeniul medical, lanțul de furnizori și nu numai. Datorită acestei integrări inovatoare, clienții noștri pot beneficia de avantajele generate de asigurarea imutabilității log-urilor de activitate a roboților software”, a declarat Bogdan Nedelcov, Head of Product Alliances. 

Foto: © Pop Nukoonrat | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: