Companii

Parteneriat pe piața soluțiilor de securitate

19 sept. 2017 < 1 min

Parteneriat pe piața soluțiilor de securitate

Reading Time: < 1 minut
Laurențiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security, NOD

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor de produse electro-IT din România, a semnat parteneriatul cu Honeywell, lider la nivel mondial în soluții integrate de securitate și siguranță, prin care va oferi la nivel local soluții specializate pentru sectoarele comercial, rezidențial și public. În primul an de parteneriat, NOD țintește o valoare de 300.000 de euro din distribuția Honeywell. Piața soluțiilor de securitate este estimată la valoarea de peste 650 milioane euro anual, din care segmentul de echipamente reprezintă aproximativ 120 milioane euro.

“Securitatea este o nouă direcție de dezvoltare a NOD și, cu ajutorul Honeywell, ne propunem să ajungem în top trei distribuitori de echipamente pe acest segment în următorii cinci ani,” a declarat Laurențiu Dragnea, Business Development Manager Physical Security, NOD.

Peste 200 de integratori vor avea acces la soluții Honeywell precum sisteme CCTV de supraveghere video, sisteme de detecție și avertizare la efracție, de control acces, sisteme de detecție și avertizare la incendiu din gama ESSER, precum și software pentru management și integrare WIN-PAK.

De asemenea, în urma acestui parteneriat, Honeywell va avea acces la cea mai mare bază de reselleri de la nivel național, prin intermediul căreia NOD va distribui produse în valoare de aproximativ 300 de mii de euro în acest an. Valoarea distribuită ar urma să crească la 500 de mii euro în anul următor, potrivit estimărilor NOD.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: