Finanțe Stiri

Parteneriat pentru sanatate

30 iun. 2014 2 min

Parteneriat pentru sanatate

Reading Time: 2 minute

MediHelp International, unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, a semnat un parteneriat cu Allianz-Tiriac Asigurari, companie membra a Grupului Allianz. Incepand cu luna iunie 2014, MediHelp International va distribui pe piata din Romania polite de asigurare de sanatate Allianz-Tiriac pentru persoane fizice si pentru companii. 

In baza colaborarii cu Allianz-Tiriac, MediHelp International va adauga pachetele de asigurari de sanatate cu acoperire locala in portofoliul sau care a inclus, pana in prezent, doar asigurari private de sanatate cu acoperire internationala. Asigurarile de sanatate SanaPro si SanaPlan oferite de Allianz Tiriac vor fi distribuite de MediHelp International.

„Suntem fericiti ca avem posibilitatea de a anunta un parteneriat pe termen lung cu Allianz-Tiriac, un jucator de top pe piata romaneasca de asigurari. Acest parteneriat contribuie la mentinerea standardelor de inalta calitate pe care le-am stabilit inca de la fondarea MediHelp International, in 1999. Prin promovarea produselor de asigurari de sanatate Allianz-Tiriac, MediHelp va oferi mai multe solutii clientilor sai, prin cresterea portofoliul nostru cu planuri de asigurari de sanatate cu acoperire locala, adecvate pentru orice cerere. Parteneriatul semnat cu Allianz-Tiriac inseamna alaturarea celui mai important furnizor de asigurari de sanatate private din zona cu o companie de asigurari pe care clientii se pot baza, ceea ce demonstreaza ca piata romaneasca a ajuns la un nivel inalt de maturitate si de intelegere a nevoilor consumatorilor”, a spus Zahal Levy, Presedintele MediHelp International.

SanaPlan este un produs modular, flexibil, structurat pe trei planuri de asigurare: Ambulatoriu, Spitalizare si Stomatologie. Cele trei planuri pot fi contractate in combinatii diverse, astfel incat un client poate beneficia de protectie completa si/sau pachete diferentiate pentru membrii echipei sale. Optional, celor trei planuri de asigurare li se poate adauga acoperirea pentru investigatii de tip preventiv, care ofera angajatilor posibilitatea de a-si evalua anual starea de sanatate. Pentru a veni in sprijinul asiguratilor, Allianz-Tiriac are Incheiate parteneriate cu peste 450 centre medicale din toata tara. Reteaua de parteneri medicali, atent selectionata si permanent monitorizata, include clinici si institutii medicale echipate cu aparatura de inalta tehnologie, recunoscute pentru calitatea serviciilor prestate. SanaPro este un produs flexibil, modular, ce permite clientilor sa-si configureze asigurarea potrivita nevoilor lor. Din perspectiva acoperirilor, SanaPro este structurat astfel incat sa ofere mai multe variante de acoperire, oricare dintre variantele asigurarii de baza putand fi completate prin contractarea unor clauze suplimentare ce pot oferi, de exemplu, acoperire pentru spitalizare si interventii chirurgicale pentru asigurat sau pentru copiii acestuia, ori acoperire pentru o serie de investigatii cu caracter preventiv.

“Parteneriatul cu MediHelp se aliniaza directiei de dezvoltare a portofoliului de asigurari de  sanatate al Allianz-Tiriac. Protectia sanatatii propriilor angajati poate oferi companiilor un avantaj competitiv. Intelegem faptul ca nevoile companiilor active pe piata romaneasca sunt dintre cele mai diferite, prin urmare oferta Allianz-Tiriac pentru protectia sanatatii angajatilor este una flexibila, ce poate fi usor adaptata in functie de optiunile specifice ale clientilor. Aceeasi flexibilitate si posibilitatea alegerii acoperirii potrivite in functie de propriile nevoi o regasim si la produsul de asigurare de sanatate destinat persoanelor fizice – SanaPro”, explica Aurel Badea, Director Directia Tehnica in cadrul Allianz-Tiriac  Asigurari. “Suntem siguri ca oferta Allianz-Tiriac poate acoperi la ora actuala nevoi dintre cele mai complexe pentru diferitele categorii de clienti”, a continuat Badea. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: