Business Companii Stiri Tech

Parteneriat SAS- Microsoft pentru piața de analytics și cloud

iun. 17, 2020 < 1 min

Parteneriat SAS- Microsoft pentru piața de analytics și cloud

Reading Time: < 1 minut

SAS a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru a le oferi clienților posibilitatea de rula soluțiile sale analytics pe platforma cloud Azure. 

Parteneriatul presupune optimizarea platformei SAS Viya – cea mai recentă arhitectură cloud lansată de companie – pentru Azure și integrarea portofoliului de soluții SAS – de la sisteme de management al riscului de fraudă la soluții pentru industria de retail – în marketplace-ul Microsoft Azure, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a-și îmbunătăți productivitatea și rezultatele de business.

Cele două companii explorează atât posibilitatea de a intergra capabilitățile de analytics SAS, inclusiv modele pecifice anumitor industrii, în platformele Azure și Dynamics 365, cât și co-lansarea unor soluții software pre- configurate ce vor fi integrate în mod nativ cu serviciile SAS pentru diferite industrii. Această integrare suplimentară va permite clienților SAS să valorifice scalabilitatea și flexibilitatea tehnologiei cloud pentru fluxurile de lucru în analiza avansată de date și Inteligență Artificială.

SAS și Microsoft sprijină deja companiile cu soluții care le ajută să valorifice volumul imens de date generate de dispozitivele IoT (Internet of Things), combinând platforma Azure IoT Microsoft cu capabilitățile SAS de edge-to-cloud IoT analytics și Inteligență Artificială. Spre exemplu, orașul Cary din North Carolina, SUA, utilizează o soluție IoT dezvoltată de SAS și Microsoft destinată unui sistem critic de prevenție a inundațiilor.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: