Stiri Business Companii Tech

Parteneriat Soft Net Consulting – Postis pentru transformarea digitală a activităților de comerț

7 sept. 2021 2 min

Parteneriat Soft Net Consulting – Postis pentru transformarea digitală a activităților de comerț

Reading Time: 2 minute

SoftNet Consulting, dezvoltator de servicii IT pentru afaceri și Postis, start-up LogTech din au realizat un parteneriat pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț. Astfel, retailerii din România și Europa Centrală și de Est beneficiază de integrarea end-to-end a sistemelor ERP, WMS, e-commerce oferite de Soft Net Consulting, cu platforma pentru automatizarea livrărilor dezvoltată de Postis. Aceştia vor putea automatiza operaţiunile de livrare şi vor avea la dispoziţie multiple soluţii de transport precum şi o reţea cu peste 2.000 de lockere şi puncte de preluare.

Servicii oferite

Soluţiile de transport oferite de Postis au disponibilitate regională, națională, în Europa sau chiar la nivel global.  De asemenea, utilizatorii sistemului ASIS ERP vor avea acces la funcționalitatea eShop Delivery Widget prin care  pot să ofere clienților posibilitatea de a alege chiar la finalizarea coșului de cumpărături opțiunea de livrare expres, standard sau programată, precum şi alegerea locului livrării: adresa proprie, preluare din magazin, lockere sau puncte de preluare integrate cu Postis. Prin serviciul Postis Customer Engagement, comercianții pot oferi clienților informații în timp real despre stadiul livrării, prin SMS și e-mail, în timp ce Postis CX Tracker permite comercianților să afle care este percepția clienților lor cu privire la fiecare livrare, cu formulare integrate de rating, feedback şi NPS.

Pentru a gestiona eficient volumul mare de comenzi, companiile au nevoie de un nivel superior de automatizare şi eficientă operaţională, care să genereze atât îmbunatăţirea relaţiilor cu clienţii cât şi reducerea costurilor. Integrarea cu Postis creşte bogăţia funcţională a sistemul ASiS ERP şi implicit valoarea primită de clienţi. Ne bucură asocierea a două companii vizionare şi oportunităţile de afaceri care se deschid, „ declară Dorin Andreica (foto) Director General Soft Net Consulting.

Clienții vizați

Noile funcționalități aduse de integrarea soluției ASIS ERP cu Platforma Postis se adresează atât clienților existenți ai Soft Net Consulting care au nevoie de extinderea proceselor de business administrate integrat către activitățile de distribuție și livrare, cât și clienților noi care doresc simplificarea infrastructurii IT și iau în considerare un ecosistem de aplicații holistic prin care sunt acoperite toate operațiunile necesare unui comerț online sau offline modern.

În funcție de obiectivele clienților, Soft Net Consulting poate personaliza fluxurile de date și procesele prin care acestea sunt utilizate, atât în activitățile operaționale, cât și în cele de control și raportare.

“Prin serviciile pe care le oferă, Postis ajută companiile din retail să devină mai bune în zona de distribuție și livrare și să transforme procesele de supply-chain în experiențe de client diferențiatoare. Credem că tehnologiile avansate trebuie să stea la baza oricărui business care dorește să se dezvolte pe termen lung, de aceea căutăm să facem serviciile noastre cât mai accesibile oricărei companii, mari sau mici deopotrivă. De aceea, ne bucură faptul că funcționalitățile noastre sunt acum disponibile clienților Soft Net Consulting și integrate în experiența intuitivă pe care ASIS ERP o oferă utilizatorilor săi,” afirmă Andrei Moldoveanu, Product Owner Postis.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: