Tech

PC Garage a fost cumparat de eMAG

15 apr. 2016 2 min

PC Garage a fost cumparat de eMAG

Reading Time: 2 minute

Magazinul online specializat in produse IT si electronice PC Garage devine parte a grupului eMAG, in urma unui acord de preluare incheiat in luna aprilie. Tranzactia se va finaliza dupa primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

„Aceasta tranzactie reprezinta trecerea PC Garage intr-o etapa superioara din punctul de vedere al dezvoltarii business-ului, in Romania si regional. In plus, este o recunoastere atat a valorii echipei PC Garage, condusa excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cat si a modelului de business specializat al companiei”, a declarat Marius Ghenea, care a cumparat PC Garage de la Gabriel Vasile in 2009. Potrivit unui comunicat al companiei, PC Garage va continua sa-si dezvolte independent brandul si echipa si va intra pe piete noi cu ajutor strategic din partea eMAG.

PC Garage va fi condus in continuare de Traian Cristea in calitate de director general. „Am ajuns la un punct in care ne-am dorit sa ne dezvoltam mai departe si eMAG este cel mai bun partener pe care il puteam avea. Impartasim multe valori si dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piete noi”, a declarat Traian Cristea.

Fondat in 2005, PC Garage comercializeaza peste 40.000 produse si are in  comunitatea My Garage peste 100.000 de membri pasionati de hardware si overclocking.

„PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit sa creasca prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte buna a produsului si a industriei. Apreciez comunitatea puternica din spate si oamenii talentati din echipa”, arata Iulian Stanciu, CEO al eMAG. Acesta a adaugat ca, avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si pozitionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, investitiile vor fi dirijate in dezvoltarea regionala a companiei si cresterea gamei de produse si servicii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: