Companii

Pe plus, din sanatate

5 nov. 2014 3 min

Pe plus, din sanatate

Reading Time: 3 minute
Fady Chreih
Fady Chreih, director executiv, Reteaua de sanatate Regina Maria

Reteaua de sanatate Regina Maria a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere de 16% a cifrei de afaceri, in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 27 milioane de euro, cifra de afaceri consolidata neta.

Ritmul de crestere al Retelei de sanatate Regina Maria este dublu fata de cresterea inregistrata de piata serviciilor medicale private, care este de 8%. In 2013, reteaua de Sanatate crescut cu 20%, iar pentru 2014 isi pastreaza dinamica ascendenta si mentine estimarea de crestere a afacerilor cu aproximativ 20% pana la sfarsitul anului, la 55 milioane de euro.

“Observam ca suntem reteaua de sanatate cu cea mai accelerata crestere a business-ului, dintre jucatorii mari din piata, iar obiectivul nostru este sa atingem 20% pana la finalul anului. Continuam sa ne consolidam pozitia pe segmente cheie – sanatatea femeii si a copilului, abonamente corporate – aspect confirmat de cel mai accelerat ritm de crestere a afacerilor, manifestat in toate liniile de busines: corporate, spitale, policlinici, maternitati, laborator, celule stem. Un exemplu punctual este Spitalul Euroclinic, care a inregistrat o crestere de 23% in prima parte a acestui an”, a declarat Fady Chreih, director executiv, Reteaua de sanatate Regina Maria.

Potrivit datelor Barometrului Medical Medibus (Studiu independent Mednet, 2014), Reteaua de sanatate Regina Maria ocupa prima pozitie din punctul de vedere al calitatii serviciilor si al raportului calitate-pret.

Rezultate Barometru Medical Medibus 2014_Cea mai buna calitate a serviciilorStudiul confirma pozitia numarul 1 si in ceea ce priveste profesionalismul echipei medicale si echipamentele medicale performante. Cei mai multi dintre respondenti considera ca Regina Maria ae cei mai profesionisti medici si echipamentul medical cel mai performant. Prima pozitie este ocupata de Regina Maria si in categoriile “organizare interna” si “respectarea programarilor”.

 

In perioada urmatoare, Reteaua de sanatatea Regina Maria va continua extinderea grupului la nivel national. Astfel, cu o investitie de 400.000 de euro, urmeaza sa fie deschisa in Cluj cea de-a doua Policlinica Regina Maria. Noua polliclinica multidisciplinara din Cluj va fi operationala pana la finalul lunii noiembrie, fiind situata ultracentral pe o suprafata de 850 metri patrati si oferind acces la 15 specialitati medicale. In plus, dispune de laborator propriu, alaturi de noul Centru de Medicina Ocupationala si Centrul de Kinetoterapie si Recuperare Medicala.

Noul laborator regional este creat sa deserveasca atat Clujul, cat si cele 3 judete adiacente.

Reteaua de sanatate Regina Maria este cea mai extinsa retea de servicii medicale private din Romania, cu peste 2000 de medici permanenti si colaboratori in cele 21 de locatii prezente in Bucuresti si in tara. Reteaua are 260 000 de abonati si cateva sute de mii de pacienti din retail. In cifre, la nivelul lunii iunie 2014, Reteaua de sanatate Regina Maria inseamna: 21 locatii proprii, 4 spitale, 2 maternitati, 3 campusuri medicale, 5 centre de imagistica, 7 laboratoare acreditate, banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere in tara.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: