BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Instrument de informare juridică gratuit pentru companii

30/03/2020 < 1 min read

Instrument de informare juridică gratuit pentru companii

Reading Time: < 1 minut

Firma de avocatură regională Schoenherr a lansat CEE legislation trackers – un instrument prin care companiile pot naviga prin numărul mare de modificări legislative adoptate de statele din regiune în contextul pandemiei COVID-19.

Gândit inițial ca soluție pentru clienții firmei de avocatură, CEE legislation trackers este actualizat cu regularitate cu măsurile luate de Austria, Bulgaria, Cehia, Croația, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ungaria.

„În această perioadă, modificările legislative se succed cu o rapiditate fără precedent. Simpla lor monitorizare se poate dovedi dificilă, în special pentru companiile active în mai multe țări. Accesând CEE legislation trackers, este mai ușor pentru o companie să fie la curent cu aceste modificări și să reacționeze în cunoștință de cauză pentru a-și proteja afacerile”, a spus Matei Florea, partener în cadrul Schoenherr și coordonatorul contribuției echipei din România la acest instrument.

CEE legislation trackers reflectă stadiul actual al modificărilor legislative introduse de țările monitorizate în domenii precum financiar-bancar, corporate/M&A, concurență și dreptul Uniunii Europene, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, litigii, insolvență și reorganizare, imobiliar și construcții, drept fiscal, drept penal etc.

Instrumentul face parte din coronavirus info corner – sursa de informare juridică lansată de Schoenherr pentru actuala situație. 

Credit foto: ID 161441240 © Tero Vesalainen | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă