Companii Stiri

BRAVO Europa investește peste 3 mil. euro în extinderea producției și a spațiilor depozitare din România

15 iun. 2021 2 min

BRAVO Europa investește peste 3 mil. euro în extinderea producției și a spațiilor depozitare din România

Reading Time: 2 minute

Producătorul de acoperișuri BRAVO Europa vrea să atingă 200 de milioane de lei cifră de afaceri în România în 2021, după ce anul trecut a ajuns la 185 de milioane de lei (aproape 38 mil. euro).

Pentru asta, compania investește peste 3 milioane de euro în extinderea spațiilor și a capacităților de producție și depozitare din România.

BRAVO Europa este prezentă pe piață din România cu o fabrică la Fundulea (județul Călărași) și cu un portofoliu de produse pe care le distribuie în Europa de Est.

Fabrica BRAVO Europa din România se întinde pe o suprafață de 10.000 mp, și este una dintre cele mai mari fabrici de profil din Europa, cu peste 37 de linii de producție de ultimă generație.

Compania produce și livrează peste 6,5 milioane de metri pătrați țiglă și tablă cutată, procesează peste 20.000 de tone de tablă anual și livrează către peste 1.000 de clienți din Sud-Estul Europei. Peste 160 de angajați deservesc piețele aceastei regiuni atât de la sediu, cât și din teren.

BRAVO România are un program de investiții care se întinde pe trei ani. Prima etapă, 2019-2020, s-a concentrat pe investiții în creșterea capacității de producție și extinderea portofoliului de produse ale principalelor branduri promovate în România: Bravo și Belprofile.

Cea de-a doua etapă, 2020 – 2021, se referă la dezvoltarea capacităților logistice și presupune construirea unei noi hale de depozitare, extinderea spațiilor și platformelor existente pentru creșterea capacității logistice.

În cea de-a treia etapă, 2021 – 2022, compania va investi în creșterea eficienței și a calității serviciilor prin digitalizare și dezvoltarea angajaților (specializarea și implementarea unor sisteme performante de organizare și dezvoltare personală).

BRAVO Europa, companie cu sediul la Viena, are 4 unități de producție în România, Cehia, Germania și Franța. Produsele sale sunt comercializate de mai bine de 20 de ani în peste 2.500 de magazine din 20 țări europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Liechtenstein, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: