Business Stiri Tech

Pentest Robots – elimină munca manuală în security testing

6 ian. 2021 < 1 min

Pentest Robots – elimină munca manuală în security testing

Reading Time: < 1 minut

Volumul mare de muncă necesar în testarea de securitate presupune numeroase sarcini repetitive și manuale care îi împiedică pe specialiștii în securitate cibernetică să dedice mai multe resurse părții creative și valoroase din munca lor. Pe o piață a cărei valoare va crește până la 4.5 miliarde de dolari până în 2025, efortul manual înseamnă mai puțină valoare adusă clienților, dar și ratarea oportunității pentru companiile de consultanță în securitate de a-și extinde și rafina serviciile de pentesting, cunoscute și sub denumirea de ethical hacking.

În acest peisaj, Pentest-Tools.com lansează Pentest Robots, o funcționalitate unică pe piața de security testing, care elimină până la 80% din munca manuală.

Pentest Robots automatizează testele de securitate fără scriere de cod sau mentenanță și funcționează indiferent de platformele preferate de penetration testers. Pentru că acești roboți sunt foarte ușor de personalizat, specialiștii în securitate au control deplin asupra etapelor de testare și logicii lor.

„Introducerea acestei funcționalități a platformei Pentest-Tools.com este un pas important pentru strategia de creștere a Pentest-Tools.com. Ne folosim de momentul bun în piață și pentru a accelera expansiunea internațională, odată cu consolidarea piețelor pe care suntem deja prezenți – Statele Unite, Europa și Asia de Vest”, a declarat Andrei Pitiș, Chairman of the Board Pentest-Tools.com.

Abordarea unică în materie de automatizare adusă de Pentest Robots îmbunătățește semnificativ eficiența pentesterilor și le permite să-și valorifice mai bine expertiza, abilitățile și experiența profesională.

“Pentest Robots este o funcționalitate unică pe piața de security testing, care face munca repetitivă în mod automat, permițând specialiștilor să se concentreze pe activitățile cu valoare adăugată mare din cadrul unui proiect de ethical hacking”, a precizat și Adrian Furtună (foto), fondator și CEO al Pentest-Tools.com.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: