Marketing Stiri

Pepsi cu #spiritliber in Vama

26 iul. 2016 < 1 min

Pepsi cu #spiritliber in Vama

Reading Time: < 1 minut

Vineri, 22 iulie 2016, Pepsi, impreuna cu trupa Vama, i-a provocat pe toti cei prezenti la concertul din Fabrica sa experimenze definitia unui #spiritliber. In timpul concertului, Tudor Chirila s-a oprit din cantat „Vara asta” si i-a anuntat pe cei prezenti ca Pepsi le-a pregatit o propunere de nerefuzat: cei cu #spiritliber sunt invitati sa continue concertul alaturi de ei in Vama Veche. Pepsi a pregatit trei autocare cu destinatia Vama Veche. Cine dorea sa asculte concertul pana la final trebuia sa accepte provocarea de a pleca in toiul noptii la mare sa prinda rasaritul in Vama Veche.

Anuntul facut de Tudor Chirila in timpul concertului, aici

Imagini din autocar, aici.

La ora 04:00 au ajuns in Vama Veche, iar la 04:30 Vama a intrat  pe scena amenajata pentru un concert acustic, pe malul marii, la primele raze de soare ale diminetii. Concertul a durat pana la ora 05:00, iar la 06:00, dupa rasarit, participantii au fost invitati in autocare pentru drumul spre casa.

Concert Vama in Vama Veche, aici

Actiunea face parte din campania aniversara Pepsi “50 de ani de spirit liber in Romania. Si ieri. Si az”.

Evenimentul a fost organizat de Pepsi impreuna cu: Agentia de Vise, Roton, Graffiti BBDO, Tribal, OMD, Best Music, Eurolines, Acolo si Rocco Media.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: