Companii Stiri

Inca un magazin Marina Yachting din Romania

20 ian. 2016 < 1 min

Inca un magazin Marina Yachting din Romania

Reading Time: < 1 minut

La doar o jumatate de an de la intrare pe piata romanesca, Marina Yachting a deschis al treilea magazin. Noul magazin este situat in cadrul hotelului Alpin din Poiana Brasov, primele doua fiind prezente in cadrul hotelului Vega din Mamaia si in Mega Mall din Bucuresti.

Investitia in noul magazin, intins pe o suprafata de 35 de metri patrati, se ridica la 120.000 de euro, alocati pentru amenajarea spatiului colectiile comercializate.

Pe langa piese vestimantare ale brandului genovez Marina Yachting, magazinul din galeria hotelului Alpin ofera si alte produse ale grupului Emerisque-Italia – Henri Cotton’s si Marlboro Country Style.

Lansarea brandului Marina Yachting in Romania a fost sustinuta de asocierea de imagine cu Horia Tecau, cel mai bine cotat tenismen roman in clasamentul ATP la ora actuala. Aceasta asociere este o premiera la nivel global pentru brand-ul genovez

Cele trei magazine Marina Yachting din Romania au o suprafata totala de peste 270 de metri patrati.

Marina Yachting este prezent la nivel global in 11 tari cu 29 de magazine exclusive, 83 spatii de tip shop in shop si 700 de clienti multi brand.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: