Companii Stiri

Peste 14 milioane de anunturi online pe un singur site

18 ian. 2016 2 min

Peste 14 milioane de anunturi online pe un singur site

Reading Time: 2 minute

OLX a avut in decembrie 2015 cu 80% mai multi vizitatori comparativ cu aceeasi periada din 2014, devenind lider la categoria anunturi online. Mai mult, in ultima luna a anului trecut, OLX.ro a avut 9,4 milioane de vizitatori unici si peste 554 milioane de afisari, conform SATI.ro.

In ceea ce priveste mobilitatea, aplicatiile OLX.ro au fost instalate anul trecut pe aproape 2 milioane de terminale mobile, aproximativ 140.000 de descarcari in fiecare luna . Astfel, in luna decembrie 2015 s-a inregistrat o crestere de 190% fata de aceeasi perioada din 2014.

t1Aceeasi tendinta crescatoare se observa si in cazul anunturilor postate, anul trecut romanii incarcand peste 14 milioane de oferte noi. Inregistrand o medie lunara de aproximativ 1 milion de anunturi noi inregistrate in cadrul platformei, categoriile preferate de romani au fost Electronice si Electrocasnice, cu un total de 3,8 milioane de anunturi noi, Auto, Moto si Ambarcatiuni cu peste 3,4 milioane oferte si Imobiliare cu 1,8 milioane. De asemenea, Locuri de munca a fost categoria cu una dintre cele mai semnificative cresteri de anul trecut, avand cu peste 140% mai multe anunturi fata de 2014.

 

De asemenea, romanii si-au demonstrat din nou creativitatea in realizarea unor oferte cu adevarat inedite si pline de umor precum: crucea scoasa din apa de Boboteaza, ghidul de agatat la Vama Veche si la BAC, pupicii de neuitat cu ocazia Valentine’s Day sau sarmalele cu ravas de Craciun.

t2

Cu oferte variate si accesibilite pentru toate buzunarele, anul trecut au fost incarcate zeci de mii de anunturi ce ofertau servicii sau produse gratuite. Cele mai piperate preturi au fost semnalate in categoria Imobiliare, cu sume variind intre 10 si 19 milioane de euro pentru terenuri agricole sau spatii mari de birouri aflate in centre urbane.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: