Stiri Tech

Peste două milioane de vizualizări pentru Campionatul Romanian eSports League

20 iul. 2020 < 1 min

Peste două milioane de vizualizări pentru Campionatul Romanian eSports League

Reading Time: < 1 minut

Romanian eSports League, liga destinată gamerilor profesioniști și semi profesioniști din România, a înregistrat rezultate de peste două milioane de vizualizări, în cele două luni dedicate campionatelor de Counter Strike și League of Legends. La campionat au participat opt echipe din diferite regiuni ale țării, dintre care patru au reușit să se califice în etapele de play-off. Câștigători au fost desemnați echipele Nexus Gaming, la competiția de Counter Strike GO, și NextPlease! Gaming, la competiția League of Legends.

În cele două luni de desfășurare, campionatul Romanian eSports League a adunat peste 250.000 de telespectatori unici, care s-au uitat peste 415.000 de ore la meciurile de League of Legends și Counter Strike GO disputate de cele opt echipe diferite. Campionatul a adus peste 30.000 de noi urmăritori paginii YouTube REL, demonstrând interesul crescut pentru jocurile electronice în rândul românilor.

Romanian eSports League va continua și în 2021 cu un nou turneu.

Scopul Romanian eSports League este de a încuraja dezvoltarea industriei de gaming din România și de a le oferi gamerilor profesioniști și semi profesioniști un spațiu pentru a se prezenta și a atrage noi susținători.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: